Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
aprilie 9, 2021

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu polițiști locali șireprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectăprevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate peste 643 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante,terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ1053 de persoane (din care 53 au fost identificate că nu respectă măsurile stabilite) șiverificate peste 35 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate aufost aplicate peste 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.500 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acoperenasul și gura. Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, săconștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortulcomun pentru limitarea răspândirii COVID-19.