Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
ianuarie 27, 2021
Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, destinat celor mai tineri cetățeni ai județului, care să ilustreze cele mai importante puncte de atracție ale județului Tulcea, data până la care se pot trimite creațiile, desene sau picturi care să prezinte locuri și obiective cu valoare istorică, culturală, naturală din județul nostru, fiind 1 mai 2021, după cum scrie într-o postare de azi de pe pagina de socializare a Consiliul Județean Tulcea.
Cele mai frumoase lucrări vor fi reunite într-un album „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, care va fi promovat în format electronic și va fi lansat în luna mai 2021, în perspectiva deschiderii sezonului estival, constituind un mijloc oportun de promovare a destinaţiilor turistice de la nivelul judeţului Tulcea.
La concurs pot participa elevii unităţilor de învăţământ din judeţul Tulcea, din ciclurile primar, gimnazial şi liceal iar lucrările înscrise (exclusiv desene sau picturi, realizate pe coală de desen format A3) vor fi originale, realizate în perioada desfăşurării concursului şi rezultatul unui efort individual. Mai multe informații, ca de exemplu obiectivele, evenimente sau elemente specifice județului ce pot constitui temă a lucrărilor, puteți găsi pe pagina instituției citate. Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate, câștigătorii fiind anunțați pe data de 6 mai 2021, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.