Stiri din tulcea

Câte 6 locuri pentru minoritaţi în instituţiile de învăţământ ale MAI

februarie 16, 2021

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a emis ieri un comunicat prin care anunță că recrutează şi selecţionează candidaţi pentru participarea la sesiunea de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne specialitatea – jandarmi, sesiunea februarie – martie 2021, fiind vorba mai exact de două instituții din țară : Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica ” Drăgăşani si Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş ” Fălticeni, unde sunt disponibile câte 200 locuri, dintre care 4 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorităţi.

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidat olograf, în mod lizibil, se semnează şi se depune la structura de resurse umane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea până la data de 28.02.2021 și potrivit unei planificări ulterioare depunerii cererilor, evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează până la data de 08.03.2021.
Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se va face până la data de 10.03.2021.

Susţinerea probelor de admitere:
– proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, în perioada 18 – 24 martie 2021, la centrul zonal de selecţie – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti;
– proba de evaluare a cunoştinţelor se susţine în data de 27 martie 2021, la unitatea de selecţie – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.
Examinarea medicală se realizează potrivit prevederilor O.M.A.I. nr. 105/2020 pentru candidaţii care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute la proba de verificare a cunoştinţelor, în perioada 29 martie – 16 aprilie 2021.