Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 8, 2021

Elevii din clasele V-VIII care au nevoie de educație remedială la Limba și literatura română și Matematică se pot înscrie, până în data de 31 iulie 2021, la un program gratuit de educație ce se va desfășura în această vară, după cum anunță Alianța pentru Educație Remedială, o inițiativă non-profit ale unor entități cu activități în Educație, conform unui comunicat primit de EduPedu.ro. în care se menționează că elevii cu cel mai bun progres pe parcursul programului vor primi 40 de burse pentru anul școlar 2021-2022, a câte 500 de lei lunar, timp de 5 luni, transmite Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.

Programul va fi online și vine în sprijinul tuturor elevilor, fie că provin din mediul urban, din mediul rural sau din zonele defavorizate, prima etapă a Școlii de Vară, după înscriere, constând în testarea sumativă pentru evaluarea nivelului de cunoștințe.

Profesorii de matematică și de limba română care au reușit să se adapteze la exigențele învățământului online și au demonstrat că stăpânesc foarte bine tehnicile acestuia de învățare și evaluare sunt invitați să se înscrie până luni, 12 iulie.pe pagina web a proiectului și, în urma unui proces de selecție, vor fi invitați să facă parte din echipa de profesori care va susține orele de educație remedială planificate pentru această vară.

Vor fi remunerați pentru activitatea lor, vor fi pregătiți pentru a putea lucra cu instrumentele de educație digitală puse la dispoziție de companiile care s-au alăturat proiectului și vor beneficia de suport și consultanță pe toată perioada programului.

Group 17

Cauta