Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
august 12, 2021

În această dimineață, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor militari într-o exploatație forestieră din apropierea localității Tudor Vladimirescu , unde o persoană a fost prinsă sub un copac care s-a prăbuşit.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție, precum și un echipaj SAJ, cu o ambulanță tip B2.

Pompierii au extras victima , un bărbat de circa 48 de ani, dar din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul, transmite ISU Delta Tulcea într-un comunicat de presă.

Contactat de  Radio Delta pentru a afla împrejurările în care bărbatul a fost surprins de copacul tăiat, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Botezatu Nicolae, ne-a declarat:

„Nu deținem detalii legate de circumstanțele producerii nefericitului eveniment. În zona respectivă se efectuau activități de exploatare forestieră. Cazul este preluat de organele abilitate pentru cercetări”, a declarat pentru Radio Delta, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Botezatu Nicolae.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea, Nanu Ioana, a precizat pentru Radio Delta că la fața locului este prezentă și o echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

(sursa foto: ISU DELTA TULCEA)

Group 17

Cauta