Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
februarie 7, 2021

Sâmbătă neagră în orașul Babadag, doi bărbați au fost răniți și un altul a murit în urma unui conflict spontan în care au fost implicați 7 indivizi bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate. Polițiștii au fost sesizați iar când au ajuns la fața locului i-au găsit pe toți cei implicați și pe bărbatul de 40 de ani într-o baltă de sânge. Cei doi răniți, de 22 și 30 de ani, au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Zona a fost monitorizată de jandarmi pentru a se preveni o eventuală răzbunare.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din orașul Babadag, are loc un conflict între mai multe persoane.
Ajunși la fata locului, polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație și au stabilit faptul că între 7 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal.
În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din orașul Babadag și rănirea altor doi bărbați de 22 și 30 de ani, din aceeași localitate, care ulterior au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.
Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea.
Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Group 17

Cauta