Stiri din tulcea

Angajat al Primăriei sancționat după un răspuns penibil pe aplicația Tulcea City Report

august 19, 2021
Un tulcean a semnalat ieri pe aplicația Tulcea City Report faptul că o grămadă de saci de moloz zace pe un trotuar de pe strada Concordiei de mai bine de două săptămâni. Răspunsul a venit la scurt timp, dar a fost dezolant: „Vă rugăm să vă adresați Poliției Locale. În urma sesizării către Poliția Locală, Servicii Publice vor interveni”…
Răspunsul scris de un angajat al Primăriei care se ocupă de aplicație nu a fost deloc pe placul primarului Ștefan Ilie, care a decis să facă public incidentul pentru a da exemplu de „așa nu”:
„În loc să mulțumim pentru sesizare, că noi am fost orbi și nu am văzut grămada de moloz, că o vom aduna în cel mai scurt timp și vom face cercetări pentru a identifica pe cei care au aruncat-o în spațiul public, noi trimitem cetățeanul către poliție, ca aceasta să ne anunțe pe noi… Știu că sunt multe asemenea răspunsuri penibile pe care le dăm cetățenilor care reclamă, care anunță sau solicită ceva, însă acesta le întrece.”
a scris Ștefan llie pe pagina sa de socializare. Primarul nu a putut tolera un asemenea răspuns, așa că angajatul a fost aspru sancționat!
„Angajatul care si-a permis să ofere acest răspuns a fost sancționat, începând mai întâi cu strânsul moluzului și cu scuze publice pe aplicație. Aștept restul prin propunerea șefului direct. Așa va păți fiecare dintre colegii care procedează la fel. Nu putem cere locuitorilor care ne plătesc, exact ceea ce noi nu suntem în stare să facem! Ne facem bine, aveți încredere!”
a mai transmis primarul Ștefan Ilie pe pagina sa de socializare.