Stiri din tulcea

Amenințat cu cuțitul, pentru un loc de parcare din Tulcea!

august 30, 2021
O femeie din municipiu a cerut ieri sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că soțul ei este amenințat cu un cuțit, din cauza unui loc de parcare!
IJJ Tulcea transmite într-un comunicat de presă, că aseară, în jurul orei 22:30, au fost solicitați să intervină pe strada Podgoriilor, din municipiul Tulcea, unde o femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla, împreună cu soțul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat care, a parcat autoturismul în apropierea lor, s-a îndreptat către ei, a scos un cuțit și a început să-l amenințe pe soțul acesteia.
Jandarmii au identificat la fața locului apelanta, iar în urma verificărilor, l-au găsit și pe soțul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuțit în mână.
Bărbatul a menționat faptul că, în jurul orei 17:30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare.
În urma verificărilor efectuate și a semnalmentelor oferite de femeie, jandarmii l-au identificat pe agresor, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.