Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
februarie 16, 2021

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Babadag au constatat că într-un imobil de pe strada Codrului din localitate, era în desfăşurare un eveniment cu caracter privat, într-un spaţiu închis.
Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 38 de ani, din Babadag, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, cei 3 participanți identificați de polițiști, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

Recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie în continuare respectate, iar perioada în care acestea rămân valabile este în strânsă legătură cu comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor.

Atragem atenţia cu privire la necesitatea adoptării unui comportament precaut şi vă îndemnăm să nu vă expuneţi la riscuri, să păstraţi distanța fizică și să purtaţi masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 23.00 deplasaţi-vă doar justificat.

Group 17

Cauta