Stiri din tulcea

Adolescenta bătăușă, în continuare cercetată de IPJ Tulcea!

iulie 2, 2021

Nicio noutate în ancheta deschisă ieri cu privire la imaginile șocante în care o fată lovește fără milă o altă copilă. Împotriva adolescentei agresoare nu s-a luat nicio măsură! Oficial IPJ Tulcea nu a transmis până la ora actuală niciun comunicat de presă cu privire la acest grav incident petrecut în urmă cu mai multe zile în municipiul nostru! Tot ce au putut să ne declare reprezentații IPJ Tulcea este că în continuare se efectuează cercetări! Neoficial, agresoarea în vârstă de nici 16 ani a mai avut un dosar penal pentru loviri și alte violențe, care însă s-a clasat pentru că victima n-a depus plângere împotriva ei. Ba chiar agresoarea s-ar fi împăcat deja și cu a doua victimă!

„Îmi aducea acuzații foarte grave. Cum ar fi că eu practic prostituție, și ea, obligată fiind de mine. Ceea ce nu este adevărat. Am cerut test poligraf la poliție să pot dovedi lucru acesta. Între timp, după ceea ce am făcut, regret nespus, ne-am împăcat, am rămas prietene.”, a declarat agresoarea reporterilor Observator.

Mama agresoarei: „Nu mi se pare normal cum a procedat fata mea, ca să se bată cu fata cealaltă. Dar vorbele care s-au spus, pe mine m-au dus cu moralul la pământ. Ieri voiam să mă omor. Pentru că știu, copilul meu nu este așa. Acum, nici o lună de zile, copila asta a fost la mine în casă, au mâncat împreună, au dormit peste noapte, pe youtube, pe tiktokuri, eu nu știu ce s-a întâmplat.”, a declarat femeia reporterilor Observator.

Vă reamintim că miercuri 30 iunie în mediul online a apărut o filmare în care o fată de 12 ani era snopită în bătaie de o altă adolescentă, chiar în miezul zilei. Cele două fete se ţineau de mână în timp ce se plimbau printr-un cartier din Tulcea. Câteva minute mai târziu situaţia s-a schimbat. Agresoarea îşi conduce victima direct către locul în care vrea să o bată. O ameninţă şi îi povesteşte ce o aşteaptă.
(sursa:observatornews.ro)