Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
aprilie 28, 2021

De la începutul pandemiei, în urma ședințelor extraordinare ale Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, întrunite in context Covid-19, au fost emise pană acum 100 de hotărâri, precum și anexele corespunzătoare.

Prin ultima hotărâre, emisă ieri, 27 aprilie, se prevede, potrivit valorii incidenței cumulată la 14 zile înregistrată în unitățile administrativ-teritoriale din județul Tulcea la data de 26.04.2021, că în unitățile administrativ-teritoriale Sfântu Gheorghe și Turcoaia se instituie măsurile prevăzute la art. 6 al hotărârii, cele corespunzătoare unei rate de infectare mai mare de 3 cazuri la 1.000 locuitori, respectiv interzicerea activităților culturale, de divertisment, ce se desfășoară în spații închise și a agenților economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și aceleași măsuri sunt în vigoare în unitatea administrativ-teritorială Sulina, după ce s-au ridicat restricțiile prevăzute la art. 7, pentru o rată de infectare mai mare de 4 cazuri la 1.000 de locuitori şi mai mică de 7,5 cazuri la 1.000 de locuitori, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

În plus, în unitatea administrativ-teritorială Jijila se prelungește termenul instituirii măsurilor în vigoare, prin care desfășurarea activității este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Modificările prevăzute au intrat în vigoare ieri, 27.04.2021, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.