Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
iulie 30, 2021

Instituția Prefectului – Județul Tulcea informează astăzi, 30.07.2021, că SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ din data de 29.07.2021 privind COVID-19 în județul Tulcea, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Tulcea și Grupul de Comunicare Strategică, se prezintă astfel:

– incidența cumulată la 14 zile a cazurilor active din județ, calculată la 1000 de locuitori, este de 0,03. Joia trecută aceasta era de doar 0,01.

– cazuri noi, confirmate în ultimele 24 de ore – 3
 
– persoane aflate în izolare – 10. Este vorba despre persoanele infectate cu COVID din ultimele zile!

– persoane aflate în carantină la domiciliu – 435. Inclusiv cei care vin din afară netestați sau nevaccinați și care trebuie să intre în carantină la sosirea în țară.

– numărul persoanelor vaccinate în ultimele 24 de ore este 121

Sub coordonarea prefectului Marcel Ivanov, în data de 29.07.2021, structurile teritoriale M.A.I. din județul Tulcea au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională. Echipele mixte de polițiști și jandarmi au efectuat 31 de controale, în urma cărora au fost aplicate 11 sancțiuni pentru nerespectarea legislației în vigoare, în valoare de 2500 lei.

Instituția Prefectului – Județul Tulcea face un apel către locuitorii județului să respecte normele și recomandările privind igiena și distanțarea fizică, precum și măsurile stabilite prin lege pe timpul stării de alertă. Este important ca fiecare cetățean să conștientizeze faptul că acțiunile sale îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.

(sursa foto: GettyImages)

Group 17

Cauta