Stiri din tulcea

Ştefan Ilie: În cazul unor noi ninsori, limitaţi deplasarea cu autoturismele şi folosiţi mijloacele de transport în comun!

24 ianuarie 2022
Ştefan Ilie: În cazul unor noi ninsori, limitaţi deplasarea cu autoturismele şi folosiţi mijloacele de transport în comun!

Ştefan Ilie: În cazul unor noi ninsori, limitaţi deplasarea cu autoturismele şi folosiţi mijloacele de transport în comun!

În această dimineaţă, traficul în municipiul Tulcea a revenit la normal, fără a se înregistra evenimente, însă se circulă în condiţii de iarnă, iar şoferii trebuie să fie precauţi! Primarul Ştefan Ilie a transmis şi o rugăminte pentru ei:

Rugăm cetățenii ca în cazul unor noi ninsori să își limiteze deplasarea cu autoturismele și să apeleze la mijloacele de transport în comun pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acționa.

a transmis pe pagina sa de socializare primarul Ştefan Ilie, în această dimineaţă.

Reamintim că o furtună de zăpadă aproape că a paralizat aseară traficul pe străzile din municipiul Tulcea. Până să intervină cei de la Servicii Publice, pe străzi se formase un strat de gheaţă, iar mai mulţi şoferi fie s-au tamponat uşor, fie au derapat pe marginea şoselelor, fie n-au mai putut urca străzile în pantă. Potrivit informaţiilor primarului Ştefan Ilie, la IPJ Tulcea s-au înregistrat doar două evenimente rutiere cu pagube materiale în municipiu. De asemenea, primarul a relatat modul în care cei de la Servicii Publice Tulcea acţionează pe străzi:

Colegii de la Servicii Publice au ieșit pe străzi cu utilajele, pentru a împrăștia material antiderapant și a preveni depunerea zăpezii. Se intervine etapizat, pe drumurile de centură, pe arterele principale, iar apoi pe străzile din interiorul cartierelor.

interventie utilaje tulcea 1 interventie utilaje tulcea 2 interventie utilaje tulcea 5

Cei de la Servicii Publice Tulcea au folosit, inclusiv, utilajul multifuncţional 4×4  sosit în curtea lor chiar vineri!

🚜Colegii de la Servicii Publice Tulcea au ieșit pe străzi cu 5 utilaje, pentru a împrăștia material antiderapant și a preveni depunerea zăpezii.
❄️Se intervine etapizat, pe drumurile de centură, pe arterele principale, iar apoi pe străzile din interiorul cartierelor.
👍Rugăm cetățenii să aibă răbdare și să ne sprijine, dacă va fi cazul, prin deszăpezirea trotuarelor și a zonelor din fața blocurilor și a locuințelor.
⚠️Circulați cu atenție! Pe trotuare și carosabil pot persista porțiuni alunecoase care pot provoca accidente.
a transmis Primăria Tulcea pe pagina sa de socializare.
utilaj nou pe strazile mici tulcea utilaj nou pe strazile mici tulcea 2 interventie utilaje tulcea 4
Pentru perioada următoare, ANM nu preconizează căderi mari de zăpadă în zona noastră, precipitaţiile vor fi normale, însă este anunţat frig, cu temperaturi mai mici decât normalul perioadei şi intensificări de vânt, ceea ce va favoriza formarea de polei!