Stiri din tulcea

Ştefan Ilie: Gunoiul abandonat de unii cetățeni tulceni este plătit de toți ceilalți!

3 noiembrie 2021
Ştefan Ilie: Gunoiul abandonat de unii cetățeni tulceni este plătit de toți ceilalți!

Ştefan Ilie: Gunoiul abandonat de unii cetățeni tulceni este plătit de toți ceilalți!

Primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, atrage atenţia tuturor cetăţenilor să înveţe să arunce corect gunoiul la pubelele special amenajate din municipiu, altfel vor fi filmaţi de camerele de supraveghere care urmează să fie montate:
Gunoiul abandonat ne privește pe toți! Zi de zi, aceeași problemă – acolo unde dimineața se face curățenie, seara este, din nou, plin de gunoaie!
gunoaie tulcea 3 gunoaie tulcea 2
Ridicarea containerelor este o activitate normală și ar trebui să fie o simplă rutină. Din păcate, foarte mulți locuitori abandonează în jurul ghenelor gunoaie, iar strângerea acestora necesită alocarea de timp și personal suplimentar.
Această activitate prestată de Servicii Publice este plătită, bineînțeles, din taxele tuturor cetățenilor. Practic, gunoiul abandonat de unii cetățeni este plătit de toți ceilalți. Altfel spus, personalul alocat acestor activități ar putea presta în acest timp alte servicii atât de necesare orașului nostru.
Suntem în curs de implementare a unor soluții moderne de colectare a deșeurilor și de instalare de camere de supraveghere la punctele de colectare. Totuși, ține de bun simț ca toți cetățenii să arunce gunoiul în interiorul pubelei, în saci menajeri și, acolo unde se poate, selectiv.
Pentru a preveni situații precum cele prezentate în fotografii, sunt disponibile două locații, pentru două tipuri de deșeuri. 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓!
a declarat primarul Ştefan Ilie.
Aşadar:
👉𝟏. 𝐒𝐭𝐫. 𝐕𝐢𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐅𝐍 (𝐳𝐨𝐧𝐚 ,,𝐕𝐚𝐥𝐛𝐞𝐫𝐭𝐨”). – 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐝𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢/𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫.
𝐄𝐱.: 𝐦𝐨𝐥𝐨𝐳 – 𝐛𝐞𝐭𝐨𝐧, 𝐩𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭, 𝐠𝐫𝐞𝐬𝐢𝐞, 𝐟𝐚𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆, 𝐜𝐚̆𝐫𝐚̆𝐦𝐢𝐝𝐚̆, 𝐟𝐚𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆, 𝐭̦𝐢𝐠𝐥𝐞. Limita maximă: 400 kg (aproximativ 10 saci).
Pentru cantități mai mari, se va solicita SC Servicii Publice SA, care va colecta contracost de la domiciliul clientului.
Program: Luni-Vineri / Orar: 8.00-12.00.
teren moloz tulcea
👉𝟐. 𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐃𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐞 – 𝐒𝐭𝐫. 𝐂𝐨𝐦𝐛𝐮𝐬𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐫. 𝟔 (𝐥𝐚̂𝐧𝐠𝐚̆ ,,𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭”).
𝐒𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐝𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐞: 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐮𝐳𝐚𝐭 – 𝐬𝐚𝐥𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐩𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢, 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞, 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐥𝐢𝐢, 𝐬𝐜𝐚𝐮𝐧𝐞, 𝐦𝐞𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐦𝐧 𝐞𝐭𝐜.
Program: Luni-Vineri / Orar:12.00-15:30.
punct colectare deseuri voluminoase tulcea
În ambele cazuri colectarea va fi permisă pe baza unui act de identitate. Datele persoanelor vor fi menționate într-un registru de evidență de către reprezentantul operatorului de salubrizare.
CONTACT
Tel: 0240-515541
0747022040
office@serviciipublicetulcea.ro
Str. Mahmudiei nr. 17
(Sursă: Facebook Ştefan Ilie)