Spiritul Crăciunului la IPJ Tulcea

20 decembrie 2023 | Actualitate
Spiritul Crăciunului la IPJ Tulcea

Spiritul Crăciunului la IPJ Tulcea

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, polițistii tulceni au primit colindători și au fost și ajutoare ale lui Moș Crăciun.

Ieri, lângă brăduțul de Crăciun împodobit la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, colindătorii corului Mousikofilii, de la școala Gimnaziala ,,Alexandru Ciucurencu ” Tulcea , i-au încântat și în acest an pe polițiștii tulceni cu frumoase colinde tradiționale ce vestesc Nașterea Domnului, potrivit unui buletin informativ IPJ Tulcea.

Colindele și zâmbetele au umplut holurile inspectoratului, creând o atmosferă de sărbătoare autentică iar polițiștii au dăruit copiilor, la finalul activității, daruri dulci venite din inimă.

IPJ Tulcea colindatori zambareti dec 23

Și tot în spiritul Crăciunului, polițiștii tulceni din cadrul Serviciului Rutier au încercat și anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile celor aflați în dificultate.

De data aceasta ajutorul a vizat Complexul de Unități de Tip Familial pentru Copilul cu Dizabilități Tulcea „Pescărușul” și „Dumbraveanca” unde polițiștii au fost ajutorul lui Moș Crăciun oferind în dar copiilor din aceste centre un zâmbet și un gând bun.

IPJ Tl ajutoare Mos Craciun dec 23 1

Dăruite cu generozitate, lucruri obișnuite pentru majoritatea dar în același timp atât de importante pentru cei 20 de copii, polițiștii au reușit să aducă puțină culoare și să lumineze chipurile acestora.

IPJ Tl cadouri de Craciun la Unitati de Tip Familial Tl dec 23

IPJ Tl ajutoare Mos Craciun dec 23

„Zâmbetele și bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă în cuvinte,
Noi, polițiștii, le mulțumim pentru că ne-au dat prilejul să facem parte din această poveste care este, în esență, despre a dărui din suflet și cu sufletul, din timpul, grija și iubirea față de cei de lângă noi”,
scrie în buletinul de presă emis de IPJ Tulcea.

(surse info și foto : buletine de presă IPJ Tulcea)

Alte Articole

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

23 iulie 2024

  Pornind de la un caz concret, ce a avut loc ieri, 22 iulie, când a fost semnalat pericolul desprinderii unei porțiuni din aticul unui bloc situat pe strada Mihail…

CISTESTE MAI MULT
Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

22 iulie 2024

După ce, în luna aprilie a acestui an, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea a emis 2 avize de mediu pentru parcuri eoliene, săptămâna trecută, agenția tulceană a emis alte…

CISTESTE MAI MULT