Stiri din tulcea

Șofer prins cu 1,23 alcoolemie, în Babadag

2 august 2021
Șofer prins cu 1,23 alcoolemie, în Babadag

Șofer prins cu 1,23 alcoolemie, în Babadag

Ieri în plină zi, în jurul orei 15.30, la un control rutier de rutină în centrul orașului Babadag, polițiștii tulceni au dat peste un șofer beat, aproape de comă alcoolică.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate, a fost prins în timp ce conducea o mașină pe strada Heracleea din Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,23 mg/litru alcool pur în aerul expirat, precizează IPJ Tulcea într-un comunicat de presă!

Polițiștii i-au întocmit individului dosar de cercetare penală și, potrivit legii, în acest caz, se suspendă și permisul de conducere pentru 90 de zile.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au depistat și în traficul din municipiu un șofer băut.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, a fost prins conducând o mașină pe strada Elizeului, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Și în această cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

De asemenea, azi-noapte, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slava Cercheză, au identificat în trafic un minor de 15 ani, în timp ce conducea un auto pe DN22D în localitatea Slava Rusă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

(foto: Octav Ganea)