Stiri din tulcea

Social-democratul Dan Alexandru Munteanu este noul prefect al județului Tulcea

28 ianuarie 2022
Social-democratul Dan Alexandru Munteanu este noul prefect al județului Tulcea

Social-democratul Dan Alexandru Munteanu este noul prefect al județului Tulcea

La finalul ședinței de Guvern de ieri, Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului a anunțat numirea a şase noi prefecţi în judeţele Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Neamţ, Timiş, dar şi Tulcea!

Conform deciziei Guvernului, social-democratul Dan Alexandru Munteanu a fost numit prefect al județului Tulcea.

De profesie avocat, Dan Alexandru Muntean este și consilier județean la al doilea mandat, ales pe listele PSD Tulcea.

În prezent, Prefectura Tulcea este condusă de către subprefectul cu atribuții de prefect, Nicolae Topoleanu, din partea PNL.

Imediat ce Dan Alexandru Munteanu își va depune jurământul, Nicolae Topoleanu alături de Carmen Caloianu vor rămâne subprefecți.

prefectura tulcea 1 696x392 1

Postul de prefect a rămas liber încă din luna septembrie 2021, după ce fostul premier Florin Cîțu anunța eliberarea din funcție a lui Marcel Ivanov, imediat ce USR a ieșit de la guvernare.

Noul prefect desemnat pentru județul Tulcea are 44 de ani, este căsătorit și de profesie este avocat încă din anul 2005.

Prin declarația de avere completată în data de 15.06.2020, acesta deține trei terenuri intravilane, două terenuri agricole, o casă de locuit și un apartament, ambele în județul Tulcea. La categoria Bunuri mobile, Alexandru-Dan Munteanu deține două autoturisme, ambele cu an de fabricație 2017.

Sursă info: ziare.com, Sursă foto: Consiliul Județean Tulcea, Cătălin Schipor