Stiri din tulcea

Și Primăria Tulcea va stinge luminile pentru a sărbători Ora Pamântului

23 martie 2023
Și Primăria Tulcea va stinge luminile pentru a sărbători Ora Pamântului

Și Primăria Tulcea va stinge luminile pentru a sărbători Ora Pamântului

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 20:30, când se va sărbători Ora Pământului la nivel internațional, Primăria Municipiului Tulcea va stinge luminile pentru o oră, pe Str. Păcii (între Biserica cu Ceas și Hotel Delta), în Piața Civică și în Parcul Personalităților.

Potrivit celor transmise de administrația locală, această acțiune nu se va putea desfășura în mai multe spații din oraș, din motive ce țin de siguranța publică.

Prin acest demers, Primăria Municipiului Tulcea se va alătura inițiativei WWF România, organizația pentru protecţia mediului înconjurător care ne invită, de la mic la mare, să ne implicăm printr-un mic gest care să contribuie la protejarea naturii.

Pe pagina oficială a organizației WWF România putem găsi și câteva idei prin care putem face un bine planetei:
– să ieșim în parc și să ne reconectăm cu natura

WWF Ro Ora Pamantului idee in natura
– să intrăm pe site-ul wwf.ro, secțiunea „ora pamantului” și să ascultăm sunete din pădurile seculare ale României, oferite de Earth.fm

WWF Ro Ora Pam Idee sunete natura
– să mâncăm fructe și legume crescute local
– să folosim mai puțin plastic.

În cazul în care avem și alte planuri pentru 25 Martie și dorim să le împărtășim cu restul lumii sau să le oferim ca „sursă de inspirație”, WWF România ne invită să facem o fotografie și s-o postăm cu hashtagul OraPământului2023.

(surse info, video, foto : comunicat de presă Primăria Tulcea, fb WWFRomania)