Stiri din tulcea

Şi-n Tulcea vor fi instalate containere pentru colectat haine și încălțăminte

10 iunie 2021
Şi-n Tulcea vor fi instalate containere pentru colectat haine și încălțăminte

Şi-n Tulcea vor fi instalate containere pentru colectat haine și încălțăminte

În țările europene există de mult astfel de containere speciale pentru colectat haine și încălțăminte și nu doar în orașele mari ci și în localitățile mai mici, unde cei interesați pot dona obiecte aflate în stare bună de funcționare și reprezentanților Crucii Roșii, care periodic își anunță prezența și pot veni și la domiciliu pentru a ridica donațiile.

În acest context, demersul făcut de autoritățile locale apropie municipiul de imaginea unui oraș civilizat, cu condiția ca aceste containere să nu fie vandalizate și serviciul de mentenanță ce va fi asigurat de Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, care va stabili și modul de repartizare a obiectelor colectate, să nu fie dificil de dus până la capăt.

Informația a apărut pe pagina oficială a primarului municipiului si preluată de Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea, care a făcut recent un apel către tulcenii ce pot ajuta cu hăinuțe pentru băieți cu vârstă cuprinsă între 7 și 10 ani, solicitate de un părinte care a cerut ajutorul instituției.

În acest sens, vă putem informa că toți cei ce doresc să facă astfel de donații sunt așteptați la sediul DAPS Tulcea (str. Isaccei nr.36) sau la Centrul de donații de pe str. 14 Noiembrie nr.14, între orele 08:00-16:00 de luni pană vineri.

Doar împreună facem minuni!