Stiri din tulcea

Și-n acest an, tulcenii sunt invitați să creeze o „poveste de Paște”

24 martie 2023
Și-n acest an, tulcenii sunt invitați să creeze o „poveste de Paște”

Și-n acest an, tulcenii sunt invitați să creeze o „poveste de Paște”

În contextul manifestărilor promovate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Sărbătorile Pascale, azi s-a dat startul celei de-a 3-a ediții a concursului cu premii cu tema „Poveste de Paște“.

La acest concurs pot participa tulceni din toate localitățile județului ce își vor utiliza talentul și creativitatea pentru a exprima, artistic, ce înseamnă Sărbătoarea Paștelui pentru ei, după cum a anunțat instituția citată.

Pot fi realizate lucrări de orice fel: desene, picturi, machete, compuneri, filme, fotografii etc, dar acestea trebuie să fie rezultatul activității individuale.

Pentru a intra în concurs, doritorii trebuie să trimită imagini cu aceste lucrări pe adresa de email comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până pe data de 10 aprilie 2023, ora 12.00.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze #Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 11 aprilie 2023 iar festivitatea de premiere va avea loc la o dată ulterioară.

(sursă info și foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea)