Stiri din tulcea

Și în acest an, spectacolul ZIUA INDEPENDENŢEI GRECIEI are o dublă semnificaţie

19 martie 2024
Și în acest an, spectacolul ZIUA INDEPENDENŢEI GRECIEI are o dublă semnificaţie

Și în acest an, spectacolul ZIUA INDEPENDENŢEI GRECIEI are o dublă semnificaţie

 

Spectacolul artistic organizat la Tulcea pentru a celebra ZIUA INDEPENDENŢEI GRECIEI va avea și în acest an o componentă caritabilă, spectatorii fiind invitați să participe la strângerea de fonduri pentru ampla lucrare de renovare a Monumentului Istoric Biserica „Buna Vestire“(Grecească) din municipiul Tulcea, după cum a transmis Asociaţia Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers), în calitate de co-organizator.

Pe lângă Centrul EUdivers, evenimentul este organizat și de Uniunea Elenă din România Filiala Tulcea , Centrul Cultural Jean Bart, Școala Gimnazială „Constantin Găvenea” Tulcea şi Școala Gimnazială Izvoarele.

La realizarea spectacolului își dau concursul : Ansamblul de dansuri grecești Ta Nούfara din cadrul Asociației Centrul European pentru Diversitate (EUdivers ), Ansamblurile din cadrul Uniunii EleneTulcea, Corul mixt al Catedralei Episcopale „Sf. Ierarh Nicolae” (coordonat de preot prof. Cristian Gheorghe Gorun), cunoscuții interpreți Corina Elena Badea și Cătălin Berciu și, în debut pe scena teatrului – Grupul Ta Helidonia, din cadrul Școlii Gimnaziale „Constantin Găvenea” din Tulcea, și Grupul Aspros, din cadrul Școlii Gimnaziale Izvoarele (ambele coordonate de prof.Mirela Neculiță Ciobanu).

Evenimentul va avea loc duminică, 24 martie, de la ora 16.00, la Teatrul „Jean Bart” Tulcea, iar accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile, în baza unei de invitații, care poate fi ridicată de la agenția de bilete a teatrului tulcean.

Donația pentru renovarea Bisericii „Buna Vestire“ (Grecească) este FACULTATIVĂ, NU CONDIȚIONEAZĂ ACCESUL ÎN SALĂ și se va lăsa în urna amplasată în holul teatrului, în ziua spectacolului.

Programul Agenției de Bilete a Teatrului Jean Bart:
Marți-Vineri, orele 10.00-18.00
Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacole, între orele 17.00-19.00.

(sursă info și foto : fb centruleudivers)