Stiri din tulcea

Și evenimentele cultural-artistice și sportive din acest weekend vor fi vegheate de jandarmii tulceni

20 octombrie 2023
Și evenimentele cultural-artistice și sportive din acest weekend vor fi vegheate de jandarmii tulceni

Și evenimentele cultural-artistice și sportive din acest weekend vor fi vegheate de jandarmii tulceni

 

Weekendul se apropie, iar Jandarmeria Tulcea se va asigura că toate evenimentele cultural-artistice, dar și sportive ce sunt programate în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, se vor desfășura în siguranță.

Prin urmare, am primit la redacție un buletin informativ IJJ Tulcea în care apar recomandările jandarmilor tulceni privind modul de comportare ca participanți la manifestări publice.

Mâine, 21 octombrie, începând cu ora 15.00, în comuna Baia se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – CSM Focșani, iar jandarmii reamintesc celor interesați că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Duminică, 22 octombrie, începând cu ora 12.00, în comuna Niculițel, se va desfășura manifestarea cultural-artistică „Sărbătoarea viei și a vinului – ediția a XVII-a”, ce va aduce pe scenă diferiți artiști și interpreți.

Cu această ocazie, primarul comunei Niculiţel, Florin Sechila a anunțat că înscrierile în vederea participării la concursul de dovleci, plăcinte și ridicarea butoiului se vor face la sediul primăriei (la doamna Calin Emilia) și tot la primărie se pot face înscrierile și pentru concursul cu vin, mâine, 21 octombrie 2023, atunci când se vor depune și probele de vin.

Niculitel Sarbatoare fb primar F Sechila 22 oct 23

Cei ce vor participa la Sărbătoarea viei și a vinului – Bucuriile Toamnei la Niculițel se vor bucura și de un foc de artificii și un Laser Show.

În aceeași zi, dar de la ora 13.00, va avea loc evenimentul „Ziua comunei Izvoarele”.

Și în cazul acestor evenimente, jandarmii se vor asigura că toate activitățile se vor desfășura în condiții de siguranță pentru toți cei prezenți și pentru ca participanții să se poată bucura de spectacole.

Se recomandă  cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecteț atât recomandările organizatorilor, cât și ale forțelor de ordine.

Vă reamintim și noi că, în cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.

(surse info, foto : buletin informativ IJJ Tulcea, fb florin.sechila)