Și Consiliul Județean Tulcea a organizat azi o întâlnire privind înființarea OMD

27 octombrie 2023 | Politica
Și Consiliul Județean Tulcea a organizat azi o întâlnire privind înființarea OMD

Și Consiliul Județean Tulcea a organizat azi o întâlnire privind înființarea OMD

O nouă întâlnire de lucru în vederea înființării Organizației de Management al Destinației (OMD) la nivelul județului Tulcea a avut loc azi, 27 octombrie, la Tulcea, ocazie cu care reprezentații guvernamentali în domeniu prezenți la eveniment, respectiv Camelia Tărniceru, șef serviciu, Direcția Marketing și Dezvoltare din cadrul Direcției Generale Turism și Georgiana Talabă, consilier evaluare examinare – reprezentant teritorial Constanța, au răspuns întrebărilor reprezentaților primăriilor, firmelor de turism și ai altor instituții interesate de înființarea acestei platforme de parteneriat public-privat, conform unui comunicat de presă CJ Tulcea primit la redacție.

CJ Tl intalnire cei interesati OMD Jud Tl 27 oct 23

Prezent la întâlnire, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a subliniat importanța și necesitatea înființării unei astfel de organizații :

„Înființarea acestui OMD este absolut necesară. Deocamdată, suntem în fază incipientă față de alte județe din țară, sper să fim atât de înțelepți, toți cei care activăm la nivel local, municipal sau județean, să creăm această structură, astfel încât să reușim să gestionăm cât mai bine patrimoniul turistic și să realizăm o promovare benefică județului Tulcea.
Mulțumim oaspeților de la București pentru prezență, pentru că putem beneficia de cunoștințele dumnealor în domeniu, astfel încât să ne lămurim care sunt pașii care trebuie făcuți în înființarea acestui organism.
Vor fi discuții de clarificare a unor probleme ridicate de la nivelul unităților administrativ teritoriale, pentru înființarea OMD-uri locale, județene și chiar regionale, în colaborare cu Constanța“,

a declarat președintele Horia Teodorescu.

În urma discuțiilor purtate cu reprezentații ministeriali, s-a convenit ca în perioada imediat următoare instituțiile implicate în activitatea de turism să-și exprime acordul în vederea participării la înființarea Organizației de Management al Destinației Județene Tulcea, urmând o nouă întâlnire a celor direct interesați de acest demers.

(sursă info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea)

Alte Articole

Prezența la vot în județul Tulcea – sub media națională

Prezența la vot în județul Tulcea – sub media națională

10 iunie 2024

  La alegerile locale ce au avut loc ieri, 9 iunie, au participat 9.445.771 de alegători la nivel național, dintre care 94.638 în județul Tulcea, cu o prezența de 51,00…

CISTESTE MAI MULT
A început Campania Electorală

A început Campania Electorală

10 mai 2024

Potrivit calendarului de organizare şi desfăşurare a alegerilor din 9 iunie 2024, campania electorală se desfășoară în perioada 10 mai - 8 iunie 2024 ( ora 7.00.). La nivel local,…

CISTESTE MAI MULT