Și-a lovit iubita în cap cu o sticlă, până a băgat-o în spital!

24 februarie 2022 | Eveniment
Și-a lovit iubita în cap cu o sticlă, până a băgat-o în spital!

Și-a lovit iubita în cap cu o sticlă, până a băgat-o în spital!

O femeie din Tulcea, ce se afla la locul de muncă, a fost lovită în zona capului cu mai multe sticle de alcool, de către fostul iubit, transmite IJJ Tulcea.

Aseară, în jurul orei 22.00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină la un local din municipiul Tulcea, reclamându-se faptul că o femeie a fost agresată fizic de un bărbat.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un bărbat ce prezenta urme de sânge la nivelul feței și o rană la mâna stângă, iar într-un colț al localului, au observat o femeie, în vârstă de 19 ani, agitată și speriată, ce avea hainele ude și acuza dureri foarte mari la nivelul capului.

Imediat a fost solicitat un echipaj medical, care a acordat pe loc îngrijiri medicale bărbatului și a transportat femeia la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate.

La fața locului au fost identificați și cei doi agenți de pază care au solicitat prezența jandarmilor. Aceștia au declarat că au intervenit pentru aplanarea conflictului, în urma acționării de către o persoană a butonului de panică din local. Când au ajuns la fața locului, în local nu se afla nimeni, însă se auzeau strigăte de ajutor din magazia localului, unde au găsit un bărbat care lovea o femeie. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost imobilizat, iar femeia a declarat că cel în cauză este fostul ei iubit de care s-a despărțit în urmă cu două săptămâni.

Din spusele acesteia, bărbatul și-a făcut apariția în localul unde ea lucrează, a consumat alcool și a început să o amenințe cu acte de violență, după care a împins-o în magazia localului și a început să o lovească cu mai multe sticle de alcool în cap.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

se arată în comunicatul Jandarmeriei Tulcea.

Alte Articole

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

21 iunie 2024

Elevii și tinerii din orașul nostru care doresc să-și testeze abilitățile de detectivi pot participa la evenimentul intitulat "Murder Mystery Treasure Hunt”, o „vânătoare de mistere tulcene” organizată de Consiliul…

CISTESTE MAI MULT
Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

21 iunie 2024

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI-FILIALA TULCEA ne invită azi, 21 iunie, 2024, de la ora 17:30, la Vernisajul expoziției SALONUL DE GRAFICĂ ȘI DESEN "VIOREL POIATĂ" 2024 , eveniment ce va avea…

CISTESTE MAI MULT