Stiri din tulcea

Serie de evenimente cu acces gratuit organizată pentru tinerii tulceni

1 aprilie 2024
Serie de evenimente cu acces gratuit organizată pentru tinerii tulceni

Serie de evenimente cu acces gratuit organizată pentru tinerii tulceni

 

Azi, 1 aprilie 2024, de la ora 13.00,  începe unul din evenimentele organizate de Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea în cadrul proiectului „Revitalizarea sectorului de tineret din România”, ce are ca scop creșterea capacității și sustenabilitatea fundațiilor pentru tineret, precum și dezvoltarea serviciilor suport pentru ONG-urile de tineret aflate în aceeași regiune, conform unui comunicat de presă primit la redacție.

Este vorba de unul din cele două evenimente ce se derulează la  Liceul Agricol ( Liceul Teoretic Grigore Moisil), intitulat : „Oportunități de voluntariat”.

FJT Tl event din „Revitalizarea sectorului de tineret din Romania la Lic Agricol april 24

Tot în aceeași locație este programată și întâlnirea cu titlul „Oportunități pentru tineri”, ce va fi miercuri, 3 aprilie 2024, de la ora 17:00.

FJT Tl event din „Revitalizarea sectorului de tineret din Romania la Lic Agricol 3 april 24

 

Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea a lansat o serie de evenimente dedicate tinerilor și reprezentanților ONG-urilor de/pentru tineret, ce sunt concepute pentru a oferi participanților oportunități de învățare, dezvoltare și networking, contribuind la consolidarea capacității organizaționale și personale în domeniul tineretului.

Două dintre aceste evenimente, despre care am transmis si noi informații au avut deja loc la Fundația Județeană pentru Tineret (Str. Isaccei nr. 24) : „Tânăr în comunitate” (29 martie) și „Ce îți dorești să se întâmple la Fundația Județeană ” (30 martie).

FJT Tl event din „Revitalizarea sectorului de tineret din Romania la FJT 12 april 24

Următoarele activități vor fi în zilele de 12 aprilie 2024, de la ora 17:00 : „Tu vorbești, noi ascultăm” și 13 aprilie 2024, de la ora 13:00 : „Seară de networking cu ONG-urile de/pentru tineret”.

FJT Tl event din „Revitalizarea sectorului de tineret din Romania la FJT 13 april 24

Principalul obiectiv al acestor evenimente este de a echipa tinerii și ONG-urile participante cu cunoștințele și competențele necesare pentru a face față provocărilor contemporane, promovând totodată leadershipul, inițiativa și implicarea civică în rândul tineretului. Seria de evenimente va cuprinde ateliere, seminarii și sesiuni de networking și sunt gratuite, oferind astfel o oportunitate egală de participare și implicare pentru toți cei interesați.

Proiectul „Revitalizarea sectorului de tineret din România” este implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, alături de Fundația Națională pentru Tineret, Grupul PONT și Newschool cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

(sursă info și foto : comunicat de presă FJT Tulcea)