Stiri din tulcea

Ședință privind cooperarea în situații de criză, azi, la Prefectura Tulcea

18 septembrie 2023
Ședință privind cooperarea în situații de criză, azi, la Prefectura Tulcea

Ședință privind cooperarea în situații de criză, azi, la Prefectura Tulcea

În vederea consolidării cooperării interinstituționale și a dezvoltării rezilienței în situații de criză azi, 18 septembrie 2023, începând cu ora 10.00, la sediul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, prefectul Alexandru Dan Munteanu a convocat într-o ședință de lucru reprezentanții a 11 instituții, printre care și 6 unități administrativ teritoriale (UAT-uri), conform unui comunicat de presă emis de Prefectura Tulcea.

Este vorba de U.A.T. Tulcea, U.A.T. Ceatalchioi, U.A.T. Chilia, U.A.T. Grindu, U.A.T. Jijila și U.A.T. Văcăreni, alături de Ministerul Apărării Naționale – Comandamentul Componentei Navale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al Județului Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea.

În cadrul ședinței au fost abordate aspecte legate de comunicarea în situații de criză, elemente operative de consolidare a cooperării interinstituționale, detalii necesare optimizării pregătirii populației, modul în care evoluția la graniță a afectat aspectele social-economice ale comunităților și aspecte de infrastructură și comunicații.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)