Stiri din tulcea

Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Tulcea!

7 martie 2022
Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Tulcea!

Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea transmite în această dimineață starea drumurilor județene și intervențiile pentru deszăpezire:
Zona EST
1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -3 -1 gr. C, vânt 10-30 km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăștiate 16 to material antiderapant.
2. Se acționează cu 2 ATB, 1 Unimog.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.
Zona Vest
1. Se circulă pe toate drumurile județene în condiții de iarnă, temperatura medie -5 -1 gr. C, vânt 10- 30 km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăștiate 60 to material antiderapant.
2. Se acționează cu 4 ATB-uri , 3 Unimog-uri.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.
stare drumuri tulcea drdp
Pe DN22, DN22A, DN22D, DN22E, DN22F s-a patrulat cu 9 autoutilaje, transmite și Direcția de Drumuri și Poduri Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează de asemenea că nu sunt raportate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui accident rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare ușoară în partea de central-sudică a țării, pe șoselele din județele: Brașov, Constanța, Dolj, Ialomița, Ilfov, Prahova, Sibiu, Teleorman, dar în general nu se depune, zăpada se topește pe carosabil, doar pe alocuri se formează un strat subțire de zăpadă frământată, acționându-se cu utilaje de deszăpezire.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, fulguiește, carosabilul este umed, nu sunt probleme privind depunerea pe carosabil.