Stiri din tulcea

Se caută voluntari pentru Festivalul de Artă „FILM ÎN SAT”

9 octombrie 2023
Se caută voluntari pentru Festivalul de Artă „FILM ÎN SAT”

Se caută voluntari pentru Festivalul de Artă „FILM ÎN SAT”

Primăria Comunei Murighiol solicită implicarea persoanelor dornice de a participa ca voluntar la desfășurarea primei ediții a Festivalului de Artă „Film în Sat”, ce va avea loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 13 – 15 octombrie 2023, la stadionul din Murighioj, după cum a anunțat instituția în calitate de partener în organizarea festivalului.

Potrivit sursei, la finalul perioadei de voluntariat, cei implicați vor obține o diplomă de voluntariat, cu toate detaliile legate de activitatea prestată, ce vor putea fi utile în alte contexte.

Persoanele interesate trebuie să aibă peste 15 ani, cu o stare de sănătate corespunzătoare activității, fără antecedente penale și să depună fizic sau online (la adresa primaria_murighiol@yahoo.com) cererea de înscriere și copie după actul de identitate.

Film in Sat voluntari Cernatesti Dolj aug 23

La Festivalul de Arta „FILM IN SAT” – ediția I, ce este organizat de Asociația Cuzin Toma „DACA EU POT, POȚI ȘI TU” în parteneriat cu Primăria Murighiol / Consiliul Local Murighiol, vor fi filme, muzică și invitați artiști.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Deschiderea ediției de la Murighiol a festivalului va avea loc vineri, 13 octombrie, de la ora 18:00.

Potrivit celor publicate pe pagina evenimentului, în prima seară, tulcenii din Murighiol vor putea viziona scurtmetrajul „La marginea zilei”, ce va rula în prezența actriței Andreea Grămoșteanu, precum și filmul de lungmetraj „Ghinionistul” (r. Iura Luncașu), cu Vlad Logigan, Sânziana Tarța și Gheorghe Visu în rolurile principale.

Film in Sat Ghinionistul la Murighiol 23

Actorul Toma Cuzin s-a declarat foarte bucuros că acest festival a devenit un proiect de interes național și că din ce în ce mai multe autorități județene își doresc să îl susțină.

(surse info, foto : fb Comuna Murighiol, fb filminsat.official)