Stiri din tulcea

„Școala Altfel“ la sediul Consiliului Județean Tulcea

18 decembrie 2023
„Școala Altfel“ la sediul Consiliului Județean Tulcea

„Școala Altfel“ la sediul Consiliului Județean Tulcea

 

Ca urmare a unui proiect implementat în cadrul programului „Școala Altfel“, derulat la nivel național, un grup de elevi de la Colegiul Național „Spiru Haret“ a ajuns azi la sediul Consiliului Județean Tulcea.

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a primit vizita tinerilor elevi de clasa a IX-a și le-a vorbit acestora despre principalele atribuții ale instituției administrației publice județene iar întâlnirea a avut loc la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea.

CJ Tl Sc altfel Spiru H DM dec 23

„Mă bucur că ați ales să veniți astăzi la noi, să vizitați clădirea Consiliului Județean, pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă administrația publică.
În cazul în care după ce veți finaliza studiile veți dori să reveniți în Tulcea, este important să cunoașteți oportunitățile pe care le aveți aici, în plan local.
Aș dori, de asemenea, să vă spun că activitatea în domeniul administrației publice nu este deloc ușoară, dar este deosebit de interesantă și vă oferă o reală șansă de dezvoltare pe termen lung“,
le-a transmis Dumitru Mergeani.

CJ Tl Sc altfel Spiru H dec 23

Cei 27 de elevi ai Colegiului „Spiru Haret“ și-au manifestat interesul pentru tot ceea ce înseamnă modul de funcționare a instituției publice și au adresat întrebări relevante referitoare la activitatea Consiliului Județean Tulcea.

(sursă info și foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea)