Stiri din tulcea

,,Școala Altfel” cu jandarmii tulceni

18 mai 2023
,,Școala Altfel” cu jandarmii tulceni

,,Școala Altfel” cu jandarmii tulceni

Azi, 18 mai, în cadrul programului ,,Școala Altfel”, prichindeii de la Grădinița cu P.P. Nr 3 din Tulcea au fost vizitați de jandarmii tulceni, ce le-au oferit, prntre altele, câteva momente în compania celor mai dragi ,,camarazi” ai oamenilor – în acest caz, câinii de serviciu ai jandarmilor, conform unui buletin informativ IJJ Tulcea.

Cei mici au fost numai ochi și urechi la exercițiile demonstrative care au dovedit abilitățile și legătura puternică pe care o au câinii de serviciu cu conductorii lor.

IJJ Tl Sc Altfel mai 23
Jandarmii tulceni au încercat să le ofere copiilor cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare patruped, dar și aspecte legate de rolul important pe care aceștia îl au în misiunile executate alături de conductorii lor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Tulcea, plt. Anca Șerban, ziua de azi le-a adus : bucurie, entuziasm, curiozitate, multe aplauze și promisiunea unei viitoare revederi dar și o lecție pe care au primit-o de la cei mici :
„Zâmbește și fii fericit chiar și atunci când nu ai niciun motiv!”

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)