Stiri din tulcea

S-au întins sforile prieteniei în Biblioteca Județeană Tulcea!

7 iulie 2021
S-au întins sforile prieteniei în Biblioteca Județeană Tulcea!

S-au întins sforile prieteniei în Biblioteca Județeană Tulcea!

„Prietenie … pe o … sfoară … virtuală” – parteneriat educațional internațional, anunță Biblioteca Județeană Tulcea pe pagina sa de socializare!

Sunt chemați la expoziție toți tulcenii!

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, Centrul de excelență pentru copii și tineret (inițiatorul proiectului) anunță derularea Parteneriatului Educațional Internațional „Prietenie … pe o … sfoară … virtuală” în perioada aprilie – iulie 2021.

Aflat la cea de-a noua ediție, acțiunile parteneriatului sunt dedicate promovării literaturii pentru copii și stimulării interesului pentru lectură a celor mici. Sunt încurajate să participe bibliotecile publice, bibliotecile școlare, organizațiile neguvernamentale, cluburile copiilor sau orice alte organizații care desfășoară activități cu copiii și susțin prioritățile parteneriatului.

Tema propusă în acest an este dedicată celebrării operei lui PETRE ISPIRESCU. Autorul român este cunoscut mai ales datorită activității sale de culegător de basme populare românești pe care le-a repovestit cu un har remarcabil. (ro.wikipedia.org)