S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024 | Eveniment
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”, azi, 11 iulie, a fost lansată și aplicația cu același nume.

Este vorba de un ghid turistic digital care îi ajută pe cei interesați :
– să exploreze cele mai frumoase locuri din Tulcea și împrejurimi, aștfeș spus, atracțiile turistice și obiectivele importante.
– să obțină informații utile despre cazare, restaurante, cafenele și pub-uri.
– să afle despre evenimentele și activitățile din municipiu și județ.

 

IMG 5907

Un oraș nu crește fără o viziune și o parte a viziunii noastre este că:
– Tulcea trebuie să devină un oraș turistic veritabil și nu doar eternul debarcader către Delta Dunării.
– Turismul profesionist nu este un efort individual al fiecărui prestator de servicii turistice în parte.
– Un oraș turistic trebuie să aibă o propunere unică, coerentă, să aibă o viziune și un brand care să atragă oamenii, să aibă o singură voce și să se comporte ca și cum toți cei care suntem în industria ospitalității suntem parte ale aceleiași propuneri, suntem împreună pentru cea mai frumoasă vacanță a oaspetelui nostru.

„Tu și Tulcea” este modul profesionist în care Tulcea își propune să facă turism, este modul prin care orașul de la porțile Deltei devine o destinație turistică în sine, în măsură să ofere celor care ne vizitează motive suplimentare de a petrece timp aici.
„Tu și Tulcea” este felul în care comunicăm, aliniat și coerent, și în care, împreună, suntem mult mai mult decât suma tuturor.
Modul în care un turist în Tulcea va simți că aici există un standard, o preocupare profesionistă pentru vacanța lui, că toate experiențele care îi sunt recomandate fac parte dintr-un sistem care îi înțelege nevoile și care reușește să-l surprindă, este scopul principal în care tulcenii vor simți că împreună suntem mult mai buni, mai organizați, mai deschiși, și că, de fapt, împreună suntem mai puternici și respectați.

Aplicația Tu și Tulcea își propune o abordare a întregii comunități față de cei care ne vizitează, față de noi înșine.
Aplicația poate creea relații instantanee, plasează turistul în cadrul orașului și conferă tuturor celor care o utilizează sentimentul că aparțin comunității noastre.
Turiștii devin tulceni, iar tulcenii devin tot mai conștienți de valorile care le aparțin și de care se pot folosi pentru a se dezvolta.
Tu și Tulcea poate oferi oricui experiența de locuitor, ceea ce în termen de tursim reprezintă experiența supremă.

Această aplicație este un nou pas realizat din drumul creșterii orașului nostru.
Transformăm infrastructura, dar schimbăm și mentalități și creștem implicarea fiecăruia dintre noi în dezvoltarea orașului.
Facem un oraș pentru locuitorii lui, dar facem un oraș și pentru oaspeți. Și în felul acesta, noi, tulcenii, descoperim zilnic noi oportunități de dezvoltare.
Prin această aplicație, Tu și Tulcea, gradul de profesionalism în promovarea orașului nostru crește în mod cosiderabil.

În acest context, tulcenii sunt invitați să își instaleze aplicația Tu și Tulcea și să devină parte a promovării, a construcției, și, mai ales, a dezvoltării orașului nostru.

Aplicația, ce are funcționalități interactive, ca recenzii sau notificări în timp real, este disponibilă GRATUIT în Google Play și App Store și poate fi descărcată de pe acest link: https://tusitulcea.app.link/download.
Există și o versiune web pe www.tusitulcea.ro

În legătură cu planurile ulterioare de dezvoltare a aplicației, Alexandru Filip, managerul OMD Municipiul Tulcea, a declarat:
„Avem aproximativ 200 profile astăzi în aplicație, atracții turistice, locații HoReCa, evenimente, dar avem în plan o continuă dezvoltare și adăugarea de alte informații ce pot fi folositoare turiștilor, cum ar fi cele despre magazinele cu suveniruri, despre bancomate sau taxiuri. Bineînțeles, nu uităm turiștii străini, și ne-am propus traducerea întreg conținutului din aplicație în cel puțin o limbă de circulație internațională”.

(surse info, foto : comunicat de presă OMD Municipiul Tulcea, arhiva RD)

 

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
Și în acest an, cultura și tradițiile Dobrogei vor fi sărbătorite la Cetatea Enisala

Și în acest an, cultura și tradițiile Dobrogei vor fi sărbătorite la Cetatea Enisala

10 iulie 2024

Este oficial, Festivalul Enisala - Unitate la Cetate revine și în acest an, în perioada 23-25 august 2024, după cum a anunțat azi Consiliul Județean Tulcea. Prin urmare, în penultimul…

CISTESTE MAI MULT