Stiri din tulcea

S-a deschis Zona Picnic de lângă lacul Ciuperca

10 aprilie 2023
S-a deschis Zona Picnic de lângă lacul Ciuperca

S-a deschis Zona Picnic de lângă lacul Ciuperca

 

Potrivit celor publicate de Direcția Întreținere și Administrare Patrimoniu (DIAP) Tulcea, zilnic, în intervalul 10:00-18:00, Zona Picnic de lângă lacul Ciuperca va putea fi închiriată de persoanele interesate printr-o programare telefonică ( la 0747 022 096), dar se pot rezerva foișoare și la fața locului în funcție de disponibilitate.

Potrivit Regulamentului privind desfășurarea activităților de „Picnic”din cadrul zonei „Parc Lac Ciuperca”, programarea se poate face pentru o perioadă de maxim 3 ore, începând cu ora predării efective a foișorului, dar în situația în care nu există alte programări, se poate face prelungirea pentru încă o oră.

Predarea foișorului se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.
În interiorul zonei de picnic este interzis accesul cu biciclete, role sau trotinete.

Din data de 15 mai, se vor putea închiria și ambarcațiunile de agrement pentru cei ce vor dori să se recreeze pe lacul Ciuperca.

Primaria Tl fb DIAP Bazin Inot inchis
DIAP Tulcea a anunțat și programul de funcționare a Bazinului Didactic de Înot Tulcea în perioada sărbătorilor Pascale :
De azi, 10 aprilie, și până vineri, 14 aprilie, Bazinul Didactic de Înot din municipiu va fi deschis în intervalul 08:00 –22:00.
La finalul acestei săptămâni, dar și luni, 17 aprilie, Bazinul Didactic de Înot Tulcea va fi închis, iar de marți, 18 aprilie și până vineri, 28 aprilie, se va redeschide, tot în intervalul 08:00 – 22:00.

(surse info , foto : fb DIAP Tulcea, fb primariatulcea)