Stiri din tulcea

S-a dat startul nominalizărilor la Premiul Mentor pentru excelență în educație

6 octombrie 2023
S-a dat startul nominalizărilor la Premiul Mentor pentru excelență în educație

S-a dat startul nominalizărilor la Premiul Mentor pentru excelență în educație

 

Zece profesori și antrenori vor primi și în acest an distincția Premiul Mentor pentru excelență în educație, ce constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei, conform unui comunicat de presă transmis redacției de Fundația Pentru Comunitate, în calitate de organizator.

Fundatia pt Comunitate Premiul Mentor 23

Din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași și al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea și punerea în valoare a talentelor lor, Fundația Pentru Comunitate organizează acest program de 14 ani, începând din 2010, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare.

Organizatorii doresc să fie nominalizați acei mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes dar a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor
Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

(sursă info și foto : comunicat de presă Fundația Pentru Comunitate)