S-a dat startul înscrierilor pentru Bootcamp STS 2024

3 iunie 2024 | Educatie
S-a dat startul înscrierilor pentru Bootcamp STS 2024

S-a dat startul înscrierilor pentru Bootcamp STS 2024

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Bootcamp STS, Școala de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România din anii II şi III.

Înscrierile au loc până la data de 23 iunie 2024, iar în prima săptămână din luna iulie vor fi anunțați cei 20 de finaliști, ce vor experimenta, timp de 7 zile, cele mai noi tehnologii din domeniul comunicații și tehnologia informației, conform unui comunicat de presă STS, transmis redaacției.

Bootcamp STS se înscrie în rândul evenimentelor prin care Serviciul de Telecomunicații Speciale contribuie la consolidarea educației viitorilor specialiști IT&C, prin oferirea accesului la cele mai noi tehnologii și instrumente de învățare.

Evenimentul se va desfășura și în acest an în județul Brașov, în perioada 29 iulie – 4 august 2024.

Cei interesați se pot înscrie online pentru unul dintre cele 20 de locuri, pe site-ul https://bootcamp.sts.ro, cu un CV și un scurt material video în care să motiveze de ce vor să fie parte din Bootcamp STS.

Experiențe hands-on și schimb de idei cu specialiștii STS :
Participanții selectați vor putea interacționa și schimba idei cu specialiștii STS și vor avea parte de activități practice în programare, securitate cibernetică, blockchain, cloud computing, rețelistică, servicii securizate de comunicații voce-video-date, INFOSEC și vor aprofunda concepte privind infrastructurile critice.
Experiența IT&C include ateliere practice individuale și de echipă, cu provocări contracronometru și workshopuri de asigurare a comunicațiilor securizate în teren, în cadrul unor exerciții organizate împreună cu Salvamont Brașov.

(sursă info și foto : comunicat de presă STS)

Alte Articole

S-a dat startul înscrierilor/ reînscrierilor la cursurile Palatului Copiilor Tulcea

S-a dat startul înscrierilor/ reînscrierilor la cursurile Palatului Copiilor Tulcea

20 iunie 2024

Elevii din județul nostru care doresc să urmeze unul sau mai multe cursuri organizate de Palatul Copiilor Tulcea sau părinții / bunicii acestora, în cazul copiilor mai mici, trebuie să…

CISTESTE MAI MULT
Exercițiu de alarmare – evacuare derulat la Jurilovca

Exercițiu de alarmare – evacuare derulat la Jurilovca

19 iunie 2024

Aproximativ 180 de preșcolari și școlari, cât și personal didactic din cadrul Școlii Gimnaziale Jurilovca, au participat ieri, 18 iunie, la un exercițiu de alarmare – evacuare, potrivit informațiilor publicate…

CISTESTE MAI MULT