Stiri din tulcea

Revine Târgul de Toamnă din Piața Civică!

23 septembrie 2021
Revine Târgul de Toamnă din Piața Civică!

Revine Târgul de Toamnă din Piața Civică!

🍂 Timp de trei zile, Piața Civică se transformă în cea mai mare piață de 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐚𝐠𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐜𝐢, sosiți din tot județul Tulcea! Au muncit cu hărnicie un an întreg, iar acum ne invită să le gustăm roadele proaspăt culese. Cumpărând de la ei, hrănești două familii: a ta și a lor.
🍎🍏🍇🍅🍐🍑🥕🍆🥔🥒🥬
🚜 30 de producători agricoli de legume și fructe
🧵10 meșteri populari cu produse de artizanat
♨️ două puncte de alimentație publică
🍷 Pe lângă traistele pline de legume și fructe, veți putea pleca acasă și cu miere sau produse de artizanat, nu înainte de a zăbovi cu prietenii și rudele la o pastramă, un grătar și o licoare de sezon.
🪗 Ansamblul Baladele Deltei va încălzi primele zile răcoroase de toamnă cu un program special, care urmează să fie anunțat de Primărie.
24, 25, 26 SEPTEMBRIE / Cumpără local, gândește gobal! 😋
Târgul de Toamnă, a IX-a ediție.
❗𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓: 𝐈̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐫𝐢 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗, 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐮𝐠𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐚̆𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭𝐞. 😷 – atenționează Primăria Tulcea pe pagina sa de socializare.
Anul trecut, din cauza pandemiei târgul nu s-a mai ținut, însă anul acesta el revine și ajunge astfel la cea de-a IX-a ediţie. Târgul de toamnă din Piața Civică este organizat de Primăria Tulcea împreună cu S.C. Agropieţe S.A. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine, vineri – 24 septembrie, începând cu ora 11.00!