Stiri din tulcea

Revin ninsorile

26 ianuarie 2021
Revin ninsorile

Revin ninsorile

Interval de valabilitate: 26 ianuarie, ora 23:00 – 27 ianuarie, ora 23:00 
Fenomene și zone vizate: ninsori însemnate cantitativ în jumătatea de sud-est și viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei Se vor semnala :
– Local în jumătatea de sud-est a țării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent.
În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55…70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.
În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Ca urmare a atenționării primite, subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea sunt pregătite să intervină prompt pentru posibilele solicitări din partea cetățenilor aflați în dificultate. Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore, precum și pe platforma www.fiipregatit.ro.

ninsoare