Stiri din tulcea

„Resturi vegetale cu un miros înțepător” găsite de jandarmii tulceni asupra unui tânăr

2 octombrie 2023
„Resturi vegetale cu un miros înțepător” găsite de jandarmii tulceni asupra unui tânăr

„Resturi vegetale cu un miros înțepător” găsite de jandarmii tulceni asupra unui tânăr

 

Un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiunea de patrulare în municipiul Tulcea, în noaptea de 30 septembrie/ 1 octombrie 2023, în jurul orei 02.00, a observat un tânăr cu un comportament suspect iar când acesta a schimbat brusc direcția de deplasare la vederea echipajului, a urmat interceptarea și legitimarea bărbatului, potrivit buletinului informativ IJJ Tulcea, primit la redacție.

În urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra tânărului în vârstă de 21 de ani s-a găsit un plic care conținea resturi vegetale cu un miros înțepător.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Alte 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care 8 avertismente, au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de 7.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: provocarea la scandal în locuri publice, tulburarea liniștii publice, proferarea de injurii în locuri publice, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, neprezentarea permisului de pescuit, încălcarea condițiilor prevăzute în permisul de pescuit și pescuitul recreativ al speciilor de pești sub dimensiunile minime legale.

De asemenea, jandarmii tulceni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de distrugere și lovirea sau alte violențe și au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (violența domestică și distrugerea) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

(surse info, foto : buletin informativ IJJ Tulcea, fb jandarmeriatulcea)