Muzica Noua

rares a lansat o noua melodie, intitulata „Jumatate”

27 ianuarie 2024 | Muzica noua
rares a lansat o noua melodie, intitulata „Jumatate”

rares a lansat o noua melodie, intitulata „Jumatate”

„Jumatate” este o melodie scrisa de Adi Istrate, rares, Stefan Ionita si Mario Morar, iar productia a fost realizata de Stefan Ionita si Mario Morar. Noua melodie a lui rares, „Jumatate”, este o piesa despre iubire, conexiune si completare.

Originar din Cluj, rares a fost un student de nota 10 la Drept care a renuntat la facultate pentru a intra in competitia One True Singer, pe care a si castigat-o. Piesa sa „Naspa”, in colaboarare cu Arkanian a fost un real succes, dominand, peste vara, cele mai mari festivaluri din tara, Untold, Neversea si Summerwell, si ajungand in mai multe topuri. De asemenea, piesa „Buchet de trandafiri”, realizata in colaborare cu Olivia Addams, a ajuns pe primele pozitii in topurile de radio, atingand locul #2 in Media Forest. Mai mult decat atat, rares a castigat si titlul de Best New Artist la The Artist Awards.

rares a interpretat rolul principal in pelicula „Romina VTM” si a contribuit inclusiv la coloana sonora a filmului. Artistul a avut mai multe colaborari de succes, inclusiv cu celebra Theo Rose si cu DOMINO pentru piesa „Sambata seara”, piesa ce a atins locul 1 in topul cautarilor Shazam si care a stat pentru 13 saptamani in Top 10 Media Forest, ajungand pana pe locul #2. Printre alte colaborari de succes alelui rares, amintim de colaborarea cu JUNO pentru piesa „Foc”, cu Olivia Addams pentru „Of Corso”, cu Stefan Costea pentru „123 (Ultimul dans)” si cu Eva Timush pentru „Te-am sunat”.

Alte Articole

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024

Antonia a lansat piesa "Prieteni", o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane. https://www.youtube.com/watch?v=wZG5smhkhzo "Prieteni" a fost compusă de…

CISTESTE MAI MULT
Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT