Muzica Noua

Radu-Ștefan Bănică debutează în industria muzicală

7 august 2023
Radu-Ștefan Bănică debutează în industria muzicală

Radu-Ștefan Bănică debutează în industria muzicală

Radu-Ștefan Bănica se alătură portofoliului Casei de Discuri Roton și lansează primul single din cariera: TU.

„Tu” este o piesă captivantă, ce dezvăluie talentul artistic și pasiunea lui Radu Ștefan Bănică pentru muzică. Cu o voce puternică și expresivă, un timbru unic și atitudine, piesa promite să devină un hit garantat.

Refrenul îți va rămâne întipărit în minte, în timp ce ritmul latino te poartă într-o călătorie dansantă. Versurile îndrăznețe te vor transporta în propria ta versiune a nopților fierbinți de vară.

 

Înainte de a se lansa ca artist solo, Radu Ștefan Bănică a urmat o pregătire muzicală riguroasă și a acumulat experiență pe scenă, participând la spectacole de teatru și concerte. Această experiență l-a ajutat să-și perfecționeze abilitățile de interpretare și să dezvolte un stil muzical personal și captivant.

Lansarea single-ului „Tu” reprezintă doar începutul unei noi etape în cariera lui Radu Ștefan Bănică și marchează debutul unei povești muzicale ce promite să cucerească inimile ascultătorilor.

„Tu” este disponibilă în principalele platforme de streaming. Piesa poate fi ascultată și pe YouTube, fiind însoțită de un videoclip regizat și produs de AliB Studio.