Stiri din tulcea

PSD Tulcea și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie

28 martie 2024
PSD Tulcea și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie

PSD Tulcea și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie

PSD Tulcea a dezvăluit oficial numele candidaților săi pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, marcând un moment crucial în politica locală. Horia Teodorescu aspiră la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, iar Dragoș Simion intră în competiție pentru fotoliul de primar al municipiului Tulcea. Aceste nominalizări sunt rezultatul consultării atente a organizațiilor locale și a sondajelor de opinie, reflectând dorințele tulcenilor și susținerea solidă din partea Biroului Politic Județean al PSD Tulcea.

Cu o experiență vastă în administrația publică, Horia Teodorescu își fundamentează candidatura pe o serie de realizări remarcabile. De la proiectul emblematic al podului suspendat peste Dunăre Tulcea – Brăila la investițiile în infrastructura de sănătate și reabilitarea patrimoniului cultural, Teodorescu se prezintă ca un lider cu viziune și angajament pentru dezvoltarea județului. „Faptele sunt cartea mea de vizită,” a declarat Teodorescu, subliniindu-și determinarea de a duce la îndeplinire proiecte esențiale pentru comunitate.

În paralel, Dragoș Simion aduce în atenție o declarație de intenție ce răspunde nevoilor urgente ale municipiului Tulcea, angajându-se să revitalizeze orașul. Validarea celorlalți candidați PSD Tulcea va avea loc în zilele următoare, consolidând tabloul competiției pentru alegerile locale din iunie.IMG 4143