Stiri din tulcea

Promovarea turismului nord-dobrogean la a 47-a ediție a TTR

14 februarie 2023
Promovarea turismului nord-dobrogean la a 47-a ediție a TTR

Promovarea turismului nord-dobrogean la a 47-a ediție a TTR

 

În contextul în care în mai puțin de 10 zile va începe Târgul de Turism al României (TTR), Consiliul Județean Tulcea, în calitate de participant, invită pe cei interesați să fie prezenți la acest eveniment, chiar în standul județului Tulcea sau să transmită materiale promoționale în format fizic și/sau electronic (ex.: pliante, fotografii, clipuri video) pentru promovare destinației precum și a ofertei turistice.

Este vorba de participarea la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, ce are loc în perioada 23 – 26 februarie 2023.

Târgul este dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, după cum scrie pe targuldeturism.ro.

„Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.”

Program de vizitare :
23 – 25.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 18:00
26.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 16:00

(surse info și foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea, targuldeturism.ro)