Promovarea turismului lent și a ecoturismului tulcean, în 2024, la Târgul de Turism al României

31 ianuarie 2024 | Turism
Promovarea turismului lent și a ecoturismului tulcean, în 2024, la Târgul de Turism al României

Promovarea turismului lent și a ecoturismului tulcean, în 2024, la Târgul de Turism al României

În perioada 15 – 18 februarie 2024, se va desfășura ediția cu numărul 48 din cadrul Târgului de Turism al României, ediția de primăvară, iar Consiliul Județean Tulcea a anunțat participarea la acest eveniment cu o nouă tematică : sub deviza „Județul Tulcea – tradiție în armonie cu natura” se pune accent educativ asupra protejării și conservării naturii, evidențiind în special promovarea turismului lent și a ecoturismului.

În acest context, instituția tulceană îi invită pe operatorii economici interesați de promovarea destinației turistice la nivel național să vină cu materiale informative la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea, iar pe vizitatori îi invită să descopere la stand o mică parte din frumusețea județului nostru, precum și oferte early booking pentru sezonul turistic din acest an.

Pe parcursul evenimentului, vizitatorii se vor bucura de momente artistice oferite de ansambluri folclorice tradiționale și grupuri vocale ale minorităților etnice din județul Tulcea și vor putea degusta tradiționalele preparate locale și vinuri dobrogene oferite de cunoscuți producători locali.

Operatorii de turism care sunt interesați a se promova în cadrul Târgului de Turism al României sunt așteptați și cu materiale de promovare video, pentru a rula la standul reprezentativ al județului nostru.

Persoană de contact: Cosmin Târnăcop (telefon 0744.558.211), email cnipttulcea@gmail.com.

„Ineditul județului Tulcea față de alte destinații turistice este bineînțeles, perla coroanei, Delta Dunării, un loc unic, un tărâm de poveste și o destinație de care te îndrăgostești de la prima vedere.
Îmi doresc ca, prin participarea la acest târg de turism, să venim în sprijinul operatorilor economici care știu să promoveze ce avem noi mai frumos și, mai mult decât atât, să venim în întâmpinarea turiștilor cu o ofertă turistică greu de refuzat și experiențe inedite în oricare anotimp din an. A
Avem Dunăre, avem mare, avem Deltă, avem cei mai vechi munți, avem cetăți medievale și un popor multicultural cu o colecție de tradiții și obiceiuri străvechi, obiective de neratat pentru turiștii din țară și de peste hotare”,
susține Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Târgul de Turism al României 2024, ediția de primăvară, va începe  peste aproximativ două săptămâni, în pavilionul expozițional B2 din incinta complexului Romexpo, București.

Targul de Turism Ro prim 24

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României este dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

(surse info, foto : fb ConsiliulJudeteanTulcea, fb targuldeturism, targuldeturism.ro )

Alte Articole

Ce trebuie să știe turiștii care doresc să ajungă în Delta Dunării

Ce trebuie să știe turiștii care doresc să ajungă în Delta Dunării

4 iulie 2024

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a publicat un set de 9 întrebări și răspunsuri (Q&A) frecvente referitoare la vizitarea Deltei Dunării, pe care toți cei interesați să ajungă în…

CISTESTE MAI MULT
Mirifica Delta Dunarii

Mirifica Delta Dunarii

30 mai 2024

Cu siguranta Delta Dunarii este un loc la care te-ai gandit sa ajungi cel putin o data in viata si sa te bucuri de liniste si relaxare in locuri unice…

CISTESTE MAI MULT