Stiri din tulcea

Prins cum își deversa ilegal apa menajeră pe strada Gării!

16 iulie 2021
Prins cum își deversa ilegal apa menajeră pe strada Gării!

Prins cum își deversa ilegal apa menajeră pe strada Gării!

Un locatar de pe strada Gării din municipiului Tulcea a fost amendat astăzi cu 1000 de lei, după ce a fost prins de polițiștii locali că își deversa apa menajeră cu un furtun de refulare direct în canalul colector de apă pluvială de pe stradă.

„În conformitate cu prevederile Regulamentului privind activitățile edilitar-gospodărești din municipiul Tulcea este categoric interzisă deversarea apelor menajere direct pe domeniul public. Lucrătorii societății AQUASERV curăță periodic canalul colector de ape pluviale de pe strada Gării, întrucât acesta se umple des de resturi rezultate de la deversări ilegale de ape pline de reziduuri menajere. Ca și acest cetățean, persoanele identificate că procedează la fel vor fi sancționate conform normelor în vigoare.” a anunțat astăzi Direcția de Poliție Locală Tulcea pe pagina sa de socializare.

Contactat de Radio Delta, directorul Poliției Locale Tulcea a declarat:

„A primit amenda cea mai mare! Acela este un canal colector de apă pluvială, nicidecum pentru apă menajeră. De aceea miroase groaznic pe strada Gării, mai ales vara! Se deversează ilegal apă menajeră plină de gunoaie, care se adună pe tot canalul colector. Aquaserv curăță într-una canalul de gunoaie. Vă dați seama că sunt mai multe persoane care practică acest lucru ilegal. Dar colegii polițiști patrulează atât în zonă, cât și în alte cartiere și îi vom prinde. Cu această ocazie, tragem și un semnal de alarmă, să ne civilizăm!”, a declarat pentru Radio Delta Grigore Alexandru, directorul Poliției Locale Tulcea.