Stiri din tulcea

Prima femeie comandant de pluton din istoria Jandarmeriei Tulcea

1 august 2023
Prima femeie comandant de pluton din istoria Jandarmeriei Tulcea

Prima femeie comandant de pluton din istoria Jandarmeriei Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și-a mărit echipa cu o nouă colegă care își va desfășura activitatea, în premieră la Jandarmeria Tulcea, pe postul de comandant de pluton al Detașamentului 2 Jandarmi Tulcea, potrivit informațiilor transmise de plutonier Anca Șerban, .purtătorul de cuvânt al instituției.

Proaspăt absolventă a Academiei de Poliție A.I.Cuza, tânăra ofițer este originară din județul Botoșani și a pășit pragul unității noastre plină de emoție și entuziasm, alăturându-se colectivului jandarmilor tulceni.

Are 24 de ani, este perseverentă, cu o atitudine pozitivă iar ceea ce a determinat-o să urmeze o carieră militară a fost dorința de a lucra într-un domeniu în care devotamentul, disciplina, pasiunea și activitățile dinamice se împletesc, scrie în buletinul de presă IJJ Tulcea, transmis azi redacției.

Tot azi, în cadrul unei ședințe festive, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, 15 subofițeri și 1 maistru militar din cadrul Jandarmeriei Tulcea,care au împlinit stagiul minim în grad sau îl vor împlini până la sfârșitul anului, au fost înaintați în gradul următor.

IJJ Tl avansari in grad aug 23

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de apreciere a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte.
Jandarmii avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

( surse info și foto : buletine informative IJJ Tulcea)