Stiri din tulcea

Prima activitate dedicată Zilei Jandarmeriei la Tulcea va fi în Piața Civică din municipiu

28 martie 2024
Prima activitate dedicată Zilei Jandarmeriei la Tulcea va fi în Piața Civică din municipiu

Prima activitate dedicată Zilei Jandarmeriei la Tulcea va fi în Piața Civică din municipiu

În data de 3 aprilie 2024 se vor împlini 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și cu această ocazie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea organizează o serie de activități ce va debuta în această sâmbătă (30 martie 2024), în Piața Civică din municipiul Tulcea, conform buletinului informativ emis de Jandarmeria Tulcea.

IJJ Tl Z Jandarm Pta Civica copil 1

Mai exact, tulcenii care vor fi prezenți sâmbătă dimineața în centrul orașului, vor putea participa, începând cu ora 10.00, la diverse activități de prezentare de tehnică și mijloace de intervenție, autospeciale din dotarea Jandarmeriei Tulcea, exerciții cu câinii de serviciu, precum și prezentarea ofertelor educaționale în vederea selecției candidaților la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne.

Momentul aniversar dedicat Zilei Armei va fi marcat de către jandarmii tulceni și miercuri, 3 aprilie 2024, la sediul unității, unde vor fi prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru jandarmii care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.

De asemenea, vor fi acordate diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Tot miercuri, 3 aprilie, începând cu ora 10.00, la sediul Cercului Militar Tulcea, va avea loc o ședință omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române, unde vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice cu care Jandarmeria Tulcea cooperează și colaborează.

La mulți ani tuturor jandarmilor din țară și celor care ne reprezintă în misiuni internaționale!
La mulți ani, Jandarmeria Română!

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)