Premii impresionante la concursul Candy Cane Quest 2023

15 decembrie 2023 | Concurs
Premii impresionante la concursul Candy Cane Quest 2023

Premii impresionante la concursul Candy Cane Quest 2023

 

La această ediție de iarnă a vânătorii de comori, intitulată „Candy Cane Quest”, organizată de Consiliul Școlar al Elevilor CNSH, alături de echipa de robotică River Wolves a Liceului Teoretic Grigore Moisil și de echipa de robotică Epsilon a Colegiului Național Spiru Haret, sponsorii au fost foarte generoși, premiile fiind impresionante, după cum au anunțat organizatorii.

Acestea sunt premiile consistente pe care le pot câștiga cei ce se vor înscrie la concurs mâine, 16 decembrie, între orele 12.00 -15.30, în unul din cele 3 puncte de înregistrare :
– Piața Civică;
– Casa Avramide;
– Colegiul Național „Spiru Haret”

CDSH premii loc 5 CandyCane Q dec 23 CDSH premii loc 4 CandyCane Q dec 23 CDSH premii loc 3 CandyCane Q dec 23 CDSH premii loc 2 CandyCane Q dec 23 CDSH premii loc 1 CandyCane Q dec 23
„An de an punem în practică abilitățile noastre de photoshop, mecanică, programare, design 3d și marketing pentru a putea participa la FIRST Tech Challenge, cea mai mare competiție de robotică din România.

Prin donațiile dumneavoastră susțineți educația prin știință, tehnologie, inginerie și matematică, iar pentru acest lucru, vă mulțumim”,
scriu organizatorii pe platforma creată chiar de către tinerii liceeni, unde cei interesați pot citi și regulile jocului.

Vânătoarea de comori „Candy Cane Quest” se va desfășura mâine, 16 decembrie, pe baza unui itinerar și a unor indicii descoperite pe parcurs de participanți.

Tot Consiliul Elevilor din cadrul Colegiului Național „Spiru Haret ” a anunțat pe pagina oficială că Târgul de Crăciun al Colegiului Național „Spiru Haret” Tulcea va avea loc miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 18:30.

CD S.Haret targ Craciun 20 dec 23

Participanții vor fi întâmpinați cu colinde, gustări delicioase și băuturi calde, toate oferite de elevii CNSH.

(surse inf, foto : fb cse.cnsh.tl, fb primariatulcea)

Alte Articole

Concurs, cu premii totale de 10.000 lei,  în cadrul DeltArt Camp 2024

Concurs, cu premii totale de 10.000 lei,  în cadrul DeltArt Camp 2024

9 iulie 2024

În aceste zile, la Satul Pescăresc Tradițional din Tulcea se desfățoară o tabără de sculptură și pictură intitulată DeltART Camp și potrivit ultimelor informații publicate de Primăria Tulcea, în calitate…

CISTESTE MAI MULT
Două concursuri județene, în aceeași zi, în organizarea Palatului Copiilor Tulcea

Două concursuri județene, în aceeași zi, în organizarea Palatului Copiilor Tulcea

11 iunie 2024

Atât concursul de dans modern „Nuferii Deltei”, cât și concursul de șah „Cupa Palatului” s-au desfășurat sâmbăta trecută, 8 iunie 2024, la Tulcea, fiind vorba de două concursuri județene ce…

CISTESTE MAI MULT