Prea multe infracțiuni rutiere săvârșite de tineri tulceni !

27 aprilie 2021 | Actualitate
Prea multe infracțiuni rutiere săvârșite de tineri tulceni !

Prea multe infracțiuni rutiere săvârșite de tineri tulceni !

Din păcate, multe infracțiuni rutiere transmise de IPJ Tulcea au ca autori tineri tulceni pe numele cărora se întocmesc dosare de cercetare penală și care provoacă uneori și accidente în care sunt rănite persoane nevinovate.

Astfel de evenimente rutiere s-au petrecut și weekendul trecut când, de exemplu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog au identificat un minor de 16 ani care a condus un auto pe drumurile publice, ce i-a fost încredințat de către tatăl său vitreg, fără a avea plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, astfel încât polițiștii au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,Încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere”.

Şi tot în aceeași zi, adică sâmbătă, 24 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DJ 222, unde un tânăr de 26 de ani din Agighiol, în timp ce conducea un auto din direcția Sabangia-Agighiol, la km21+147 metri, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac aflat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului, care se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă” și ,,Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au fost sesizați duminică, 25 aprilie, cu privire la producerea unui accident pe strada Isaccei din municipiu, unde un alt tânăr, in vârsta de 20 de ani din localitatea Hamcearca, în timp ce conducea un auto, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt auto condus de un bărbat de 33 de ani din Brăila. In urma coliziunii, masina tânărului tulcean a fost proiectată în gardul sălii de sport CSS Danubius Tulcea, deteriorând totodată și un indicator rutier și conducătorul auto din Brăila a fost rănit. Ambii șoferi posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Alte Articole

Sfârșit de an școlar si la …Penitenciarul Tulcea

Sfârșit de an școlar si la …Penitenciarul Tulcea

21 iunie 2024

Cursurile școlare, organizate în baza protocolului încheiat între Penitenciarul Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean și Școala Gimnazială Specială nr 14 Tulcea s-au încheiat și prin urmare, Penitenciarul Tulcea a găzduit festivitatea…

CISTESTE MAI MULT
90 de hectare au ars într-un incendiu de vegetație, lângă Tulcea

90 de hectare au ars într-un incendiu de vegetație, lângă Tulcea

21 iunie 2024

  Pompierii tulceni au fost solicitați ieri , 20 iunie, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în apropiere de municipiul Tulcea și după o intervenție ce a…

CISTESTE MAI MULT