Stiri din tulcea

Porniti la drum? Circulați cu atenție!

10 decembrie 2020
Porniti la drum? Circulați cu atenție!

Porniti la drum? Circulați cu atenție!

Polei, carosabil umed și ceață pe mai multe drumuri din țară

Centrul Infotrafic anunță că in acesată dimineață nu sunt drumuri blocate din cauza depunerilor de zăpadă, dar că pe multe șosele carosabilul este umed, iar în unele zone s-a depus polei sau este ceață.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești carosabilul este umed, sunt precipitații sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 – 49 și 86 – 110.

Pe Autostrada A2 București – Constanta și Autostrada A4 Ovidiu – Agigea se înregistrează ploaie ușoară, fără depuneri de polei pe întreg tronsonul A2 și A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 și pe A4.

De asemenea, pe Autostrada A3 București-Ploiești este ploaie ușoară, fără depuneri de polei, cu vizibilitate bună.

Pe DN 1 București – Brașov carosabilul este umed, se înregistrează lapoviță în zona montană, iar între Cluj-Napoca și Oradea este polei între km 542 – 550, în zona localității Poieni, județul Cluj.

De asemenea, DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov este acoperit cu zăpadă frământată de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călărași – București se înregistrează ceață care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 metri între localitățile Lehliu-Gară și Fundulea.

Plouă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu și ninge pe DN 67C între Rânca și Novaci, cu depunere de polei între Șugag și Oașa.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt operaționale, anunță Infotrafic.