Stiri din tulcea

Pompierul rănit la Crișan are nevoie de sânge!

20 iulie 2021
Pompierul rănit la Crișan are nevoie de sânge!

Pompierul rănit la Crișan are nevoie de sânge!

„URGENT !!!!! ENE FLORIN – I.S.U. Tulcea. SPITALUL FLOREASCA. GRUPA DE SANGE 0
El este FLORIN ENE și de meserie se intitulează SALVATOR DE VIEȚI !!!!
Șansa lui să se întoarcă lângă cei dragi și să ajungă în continuare la oricare dintre noi să ne salveze și să ne aducă acasă la ai noștri, stă într-o donare de sânge!!!
Este o mână de om care a fost preluat de către colegii lui de la SMURD pentru că a încercat să fie OM, ca de fiecare dată, și să își ajute colegii la stingerea unui incediu…
Șansele lui de viață acum…10%…avem puterea să fim mai buni și să mărim aceste șanse!!! Florin vă va mulțumi cu siguranță!!!
A fost rai și iad pe o bucățică de pământ din Deltă, în timp ce ardea casa în care a intrat sufletul ăsta de băiat!
Viața și moartea s-au jucat fatal în fața tuturor într-un mod nedrept și chinuitor… L-au scos colegii pe brațe, i s-a făcut rău, a stat puțin la aer, a băut o gură de apă și s-a întors să ajute colegii până a căzut de tot…
Nu ai voie să te risipești Florin!!! Trebuie să te întorci acasă!!! Mai ai multe vieți de salvat!!!!”, este postarea făcută publică pe Facebook astăzi de Micu Gabriela. Contactată de Radio Delta, femeia a confirmat situația și a precizat că este verișoara logodnicei pompierului rănit.

Aceasta a menționat că alte informații despre starea pompierului nu ne poate furniza, dar face apel la toți tulcenii să meargă la Centrul de Transfuzii Tulcea și să doneze sânge cu mențiunea ENE FLORIN – I.S.U. Tulcea – Spitalul Floreasca ATI!

Contactați de Radio Delta, reprezentații ISU Delta Tulcea au precizat:
„Cu toate că situația în fapt este reală, ISU nu-și asumă informațiile furnizate în această postare. Personalul ISU s-a mobilizat pentru a susține toate nevoile medicale pe care le are colegul nostru. Dacă situația o va impune, vom găsi soluții pentru a sprijini cauza în totalitate.”, a declarat colonel Petrov Daniel, inspector șef al ISU Delta Tulcea.

Locația Centrului de sânge este pe str. Alunisului, nr 15 Tulcea.
Orarul: luni-vineri – 7:30-10:00
Telefon de contact: 0240.517.350

Pompierul a fost grav rănit într-un incendiu izbucnit duminică dimineața la o pensiune din Crișan. Proprietarii pregăteau mâncare pentru turiști într-o bucătărie de vară, moment în care acoperișul a luat foc! Flăcările s-au extins cu repeziciune și la unitatea de cazare. După mai multe ore de luptă cu flăcările, în jurul orei 14.00, din cauza căldurii și a fumului gros, pompierului de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan i s-a făcut foarte rău. Colegii săi au chemat de urgență un elicopter Smurd. Potrivit observatornews.ro pompierul a ajuns la spitalul Floreasca cu febră mare şi halucinaţii. Se pare că starea i s-a agravat și acum are nevoie urgentă de sânge!

(sursă apel umanitar și foto: Facebook Micu Gabriela)